Om oss

Apoolen i Sverige AB

www.anbudspoolen.se | www.anbudspoolen.com | www.arbetspoolen.se | www.annonspoolen.se

Adress
Upplagsvägen 10a
117 43 Stockholm

Organisationsnummer
559011-3006

Hemsidan anbudspoolen.se

Sedan LOU (Lagen om offentlig upphandling) trädde i kraft är idag alla statliga och kommunala bolag skyldiga att genomföra sina upphandlingar av varor och tjänster i ett transparent system. Vilka som lämnar anbud och vilka som till slut får uppdraget redovisas.

Anbudspoolen erbjuder företag samma modell inom upphandling med ett enklare system med återbetalning av hanteringskostnader som uppkommer för Inköpare och Beställare.

Såväl privata och offentliga företag får plats i Anbudspoolen – ett webbaserat verktyg för att skapa lönsamma relationer, allt via en enkel kontrollpanel.

Privata företag är i dag inte skyldiga att genomföra upphandlingar, men ändock läggs mycket arbete ner på att hitta bästa möjliga entreprenör/ leverantör. Med andra ord kostar en komplett upphandling även för privata företag att hantera. Med Anbudspoolen kan dessa effektivare hitta exakt de entreprenörer/ leverantörer de vill ha. Till skillnad från de Statliga offentliga företagen kan de även välja hur pass transparent deras redovisning av leverantörsval ska vara.

Vår affärsidé är att förmedla upphandlingar utan fasta avgifter till alla som uppfyller kraven i en upphandling. Detta innebär att insynen för entreprenörer/ leverantörer blir helt annorlunda eftersom man ser alla upphandlingar i sin region eller i hela sin bransch. Vill företaget vara med i en upphandling och komma i kontakt med upphandlande enhet så betalar företaget endast för denna information. Tjänsten innebär inga löpande månadskostnader och inga begränsningar i företagets sökande efter order.

ÅTERBETALNING AV HANTERINGSKOSTNADER (Testa vår kalkylator) Vi erbjuder inköpare/ beställare att via utlägg av anbudförfrågan skriva in sin kostnad för att ta fram och skicka ut underlag för beräkning till svarande företag. Den större mängden inkommande svar som inkommer via vår sökmotor ökar kostnaden i upphandlingen. I en normal upphandling får inköparen/ beställaren ett begränsat antal svar via sitt kontaktnät alternativt via en konkurrerande portal eftersom avgifterna är höga, vi däremot erbjuder en öppen portal på marknaden och detta skapar självklart ökad svarsmängd i upphandlingen och som i sin tur ökar kostnaden för inköparen/ beställaren att besvara detta i form av fler utskickade beräkningsunderlag.
Företagspresentationer
Copyright © 1998 - 2019 Apoolen I Sverige AB | Vi finns på Facebook